05 September 2019

Program Pecutan Akhir SUPERB PT3 dan SPM 2019

Kepada para kaunselor dan guru,

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh

Apa khabar Cikgu semua,

Para pelajar kita sedang menghadapi peperiksaan UPSR dan pada bulan-bulan akan datang, ada diantara pelajar kita yang akan menghadapi peperiksaan PT3, SPM dan STPM pula..

Apa yang kita boleh buat untuk bantu mereka? Kita tak boleh biarkan mereka leka sementara menunggu hari besar mereka. Kita mesti masukkan input-input motivasi, kemahiran, kemampuan dan pengetahuan dalam diri setiap pelajar kita.

Barulah mereka dapat mengekalkan momentum #SUPERB mereka menjelang peperiksaan ini!

Saya sedia membantu semua pelajar Cikgu. Saya sedia ke sekolah Cikgu di seluruh Malaysia selama 2 bulan menjelang peperiksaan ini! Pengalaman saya selama hampir 10 tahun dalam bidang ini ditambah dengan 13 tahun pengalaman di sektor korporat mampu membina para pelajar yang ada 'sesuatu yang besar untuk dicapai'!

Promosi untuk sekolah-sekolah Cikgu hanya RM10 per pax/pelajar (minimum 100 pax) tidak termasuk perbatuan/tol/penginapan/penerbangan untuk 10 sekolah pertama yang menempah Cgu Amir, Konsultan Utama/Motivator/Penulis Buku Motivasi untuk menjalankan program #SUPERB di sekolah Cikgu semua. Bahan-bahan disediakan untuk aktiviti individu/LDK sepanjang program yang dijalankan.

Hubungi/SMS/WhatsApp/Telegram di 018 39 111 37 sekarang juga selepas membaca hebahan ini! 👍🏻👍🏻👍🏻Jumlah Pelawat